Robin en Merel
vrijwilligers bij Yieha

“Ik zit nog niet zolang bij Yieha, maar tot nu toe (zelfs in deze tijden) verloopt de communicatie zeer vlot. Het is zeer fijn om als nieuweling in een warm en tof vrijwilligersteam te komen. Het is leuk om alle kinderen te zien openbloeien en activiteiten te organiseren voor ieder wat wils. Yieha zorgt er dan ook voor dat iedereen zich thuis kan voelen.”

Merel

En ook Robin amuseert zich

“Ik ben terug bij Yieha terecht gekomen doordat er opeens iemand bij ons in de les binnenstormde en kwam vertellen, hoe leuk en fijn het wel niet is om met Yieha kampen te geven. Ik ben nog steeds heel blij dat Yari daar opeens stond. Door zijn korte uitleg kreeg ik goesting om ook mee te doen. En voila, mijn Yieha-avontuur was van start gegaan. Wel in een coronajaar, maar dat hield ons niet tegen om heel veel plezier te hebben met Yieha. Op zomerkamp en er ook buiten. Yieha heeft mij een hele nieuwe vriendengroep gegeven en het zomerkamp mogen geven aan de roodjes, was één van de beste ervaringen die ik ooit heb gehad. Ik heb mij daar super hard geamuseerd. Ik heb bij Yieha echt iets gevonden dat ik nog lang wil doen. En hopelijk nog lang met alle die fantastische mensen die bij het Yieha-geheel behoren. Ik hoop dat ik zo rap mogelijk weer kamp mag geven en alle gastjes kan terug zien. Want we hebben al gemerkt dat zij de kampen missen, maar wij zeker ook.”

Robin