HERFSTWEEKEND 2020: VOLZET

YIEHA! NODIGT UIT 

YES!!! Wij gaan op herfstweekend! Kijk je ook al uit naar het Yieha herfstweekend? Pret verzekerd in kamphuis ’t Haantje in Ruiselede!  

De moni’s maken er voor jou één groot avontuur van met toffe activiteiten.  

We verwachten jullie op vrijdagavond 6 november om 19 u. op de kampplaats en sluiten het weekend af op zondag 8 november om 14 u 

Ook tijdens het herfstkamp zullen we rekening houden met de corona-maatregelen en trachten we alles zo veilig mogelijk te laten verlopen.  

Zolang er geen nieuwe beslissingen worden genomen blijven de huidige jeugdwerkregels van kracht. We zullen ons (net zoals bij het zomerkamp) moeten houden aan een contactbubbel van 50 personen.   

Omdat we jammer genoeg niet in de mogelijkheid zijn om meerdere contactbubbels te organiseren, zijn wij genoodzaakt om de inschrijvingen in eerste instantie enkel open te stellen voor de vaste Yieha leden.   

De vaste deelnemers worden hiervoor gecontacteerd via mail. Wanneer blijkt dat er na deze eerste inschrijvingsronde nog plaatsen over zijn, zetten we de inschrijvingen open voor nieuwe deelnemers. Jullie worden hiervan op de hoogte gehouden.  

WANNEER?
Van vrijdag 6 november om 19 u tot en met zondag 8 november om 14 u.

WAAR?
Kamphuis ’t Haantje
Brandstraat 107
8755 Ruiselede

VOOR?
Kinderen van 5 tot 18 jaar, met én zonder beperking

HOEVEEL?
80 euro

INSCHRIJVEN?

Vaste leden kunnen inschrijven vanaf 11 september. Vanaf 19 september kan iedereen inschrijven als er nog vrije plaatsen zijn: https://wijzijnyieha.be/kalender/herfst-2020/

MEER WETEN?
info@wijzijnyieha.be
0491 61 67 31