ZOMERKAMP 2020 – UPDATE CORONA

Wat een fantastisch werkingsjaar voor Yieha! leek te worden is uitgedraaid op een periode vol onzekerheden en twijfels.

Vrijdag 24/04 werd er meegedeeld dat er voor de zomerkampen pas op 31 mei een beslissing zou volgen. Wij hebben daar natuurlijk alle begrip voor.
Toch stelt ons dit voor een moeilijke opdracht in aanloop van ons geplande zomerkamp begin juli.
Ook zijn we er ons van bewust dat, indien we groen licht zouden krijgen, er dit jaar geen kamp zal zijn zoals we het gewend zijn of zoals we het ons hadden voorgesteld.
Om de zorg voor alle deelnemers én onze vrijwilligers te garanderen hebben we de moeilijke beslissing genomen om het zomerkamp dit jaar enkel open te stellen voor de vaste Yieha deelnemers.
Op deze manier kunnen we garanderen dat er op vlak van fysieke ruimte en afstand toch net iets meer veiligheid kan geboden worden. Ook geeft het ons wat meer ruimte om in de korte tijd die we maar zullen hebben, de beste voorbereiding te voorzien voor heel de groep.

We blijven hierbij natuurlijk het officiële advies verder opvolgen en zullen daarom ook de inschrijvingen pas openzetten na 31 mei. Jullie zullen hiervan op de hoogte gebracht worden via mail.

We hopen op jullie begrip en dat we iedereen die zijn weg naar Yieha net had gevonden op een later en veiliger tijdstip enthousiast mogen verwelkomen.

Bij bezorgdheden of andere vragen zijn wij steeds bereikbaar.