ZOMERKAMP 2020

Ons zomerkamp kan doorgaan!

We kunnen er echter niet omheen dat dit geen zomerkamp zal worden zoals we gepland hadden.
Wat we eerder gecommuniceerd hebben blijkt nu bevestigd te worden. Omdat we ons moeten houden aan een contactbubbel van 50 personen zijn wij genoodzaakt om de inschrijvingen in eerste instantie enkel open te stellen voor de vaste Yieha leden. Wij zijn jammer genoeg niet in de mogelijkheid om meerdere contactbubbels te organiseren.

De vaste deelnemers worden hiervoor gecontacteerd via mail. Wanneer blijkt dat na deze eerste inschrijvingsronde er nog plaatsen over zouden zijn, zetten we de inschrijvingen open voor nieuwe deelnemers. Jullie worden hiervan op de hoogte gehouden.

Er komt momenteel heel wat informatie op ons af. We gaan dus hard aan het werk om het kamp uit te werken volgens de officiële richtlijnen die we krijgen. We kunnen hierover nog niet veel zeggen behalve het feit dat we het kamp alvast 1 dag inkorten. Deelnemers verwachten we nu op ZATERDAG 4/07, einde blijft zoals aangekondigd op vrijdag 10/07. Afzet- en ophaalmomenten zullen er wel anders uitzien dan normaal.

Van zodra wij klaar zijn met de voorbereidingen wordt iedereen die ingeschreven is hier via mail op de hoogte van gebracht.