Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstweekend 2021 CORONA UPDATE: weekend wordt dagactiviteit!

28/12/21 >10:00 - 20:00

€10

Yieha stelt voor: (zw)einstein!

OPGELET!
We hadden gehoopt op een ‘normaal’ Yieha werkingsjaar. Jammer genoeg moeten wij ook nu weer schakelen n.a.v. de huidige omstandigheden en de nieuwe maatregelen. 
Activiteiten met overnachting zijn tot en met 20/12 verboden. Omdat wij vermoeden dat deze maatregel zal verlengd worden én omdat wij zelf met veel twijfels zitten, hebben wij besloten ons kerstweekend te vervangen door een veiligere dagactiviteit op DINSDAG 28/12!

Ondertussen zijn de maatregelen opnieuw aangepast. Het jeugdwerk mag momenteel enkel nog activiteiten buiten organiseren, tenzij deze activiteiten een sportieve aard inhouden. Ook kinderen vanaf 6j worden gevraagd een mondmasker te dragen indien de afstand binnen niet kan bewaard worden. Wij kiezen er nog steeds voor om onze activiteit te laten doorgaan én we zullen dit ook veilig organiseren, rekening houden met de geldende maatregelen. Onze animatoren zijn al volop aan het brainstormen.

 

BREAKING NEWS: AMBITIEUZE ZWIJNEN BETOGEN TEGEN WANPRAKTIJKEN GEKKE PROFESSOR

Eerder deze maand deed het gerucht de ronde dat er vreemde knorgeluiden uit Einstein’s labo kwamen. Deze ochtend stappen een vijftal zwijnen uit de anonimiteit en vond er een betoging plaats in Brussel. Ze komen in opstand tegen de wanpraktijken van de professor, welbekend om zijn formule E=m*c^2. De zwijnen hebben één belangrijke boodschap: “Help ons deze gekke professor te stoppen!”
Wie komt hem helpen?

Concreet:
De activiteit gaat door op DINSDAG 28/12 in Hoogland, Lokeren.
Groep geel en rood (5j-13j): van 10u tot 17u
Groep blauw (14j-18j): van 13u tot 20u

We voorzien voor elke groep een warme maaltijd. Door de activiteit deels te spreiden, zorgen we ervoor dat niet iedereen samen aan tafel zit. . We trekken zo veel mogelijk naar buiten, voorzie dus zeker aangepaste kledij.
Vanaf 6j vragen we een mondmasker te dragen bij het toekomen én wanneer we geen afstand kunnen bewaren als we binnen zijn.
Om de veiligheid te garanderen, kiezen we er ook voor om de groepen niet te groot te maken en dus een limiet aan onze inschrijvingen aan te houden.

Voortaan zullen gekende en nieuwe deelnemers via een aparte link kunnen inschrijven. Gekende deelnemers zijn op deze manier automatisch ingeschreven. Nieuwe deelnemers zullen wij eerst contacteren om nog wat informatie uit te wisselen.

Om iedereen de kans te geven deel te nemen aan onze werking, hanteren we het principe van een solidariteitsbijdrage. Voor de betaling van weekends en kampen hanteren we 3 tarieven. Bij inschrijving kan er gekozen worden tussen een basisbijdrage, een minimumbijdrage en een solidariteitsbijdrage.

Inschrijven gekende deelnemers van 1/11 tot en met 15/12Inschrijven nieuwe deelnemers van 1/11 tot en met 15/12

Gegevens

Datum:
28/12/21
Tijd:
10:00 - 20:00
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Hoogland Lokeren
Oude Heerweg 109
Lokeren, Oost-Vlaanderen 9160 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Overige informatie

Basisbijdrage
10
Minimumbijdrage
7,5
Solidariteitsbijdrage
12,5