Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PAASWEEKEND 2023: Studio Andersom

01/04/23 >19:00 - 04/04/23 >14:00

Ollah!

Klein vraagje: wisten jullie dat PASEN omgekeerd NESAP is? Wat dan weer lijkt op “NEE.-SAP.”, wat op zijn beurt een afkorting is voor  NEEN, SAPPERDEPITJES!

NEEN, SAPPERDEPITJES, HOE KON JE PETER PAASHAAS NU VERWISSELEN MET ONZE NICOLAAS?!! Sorry jongens en meisjes, mama’s en papa’s, dit komt misschien als een kleine schok, maar dit zijn de woorden die Bernadette, de moeder van Nicolaas (nu beter bekend als Sinterklaas) uitsprak tegen de vroedvrouw in het jaar 1445.
Begrijp je er niets van? Wacht, ik neem jullie even mee naar 6 december 1427. De dag waarop het allemaal misliep…

Die dag leek te verlopen als een doordeweekse donderdag. Echter, niets was minder waar. De sterren stonden goed die dag, zo zou het later blijken. In het hospitaal van Frias – het kleinste dorpje van Spanje – werden onze twee grootste kinderhelden geboren. Alleen liep het die dag behoorlijk mis! Vroedvrouw Isabella had de nacht voordien ruzie gehad met haar man. Gevolg: te weinig slaap, te grote wallen en mist in het hoofd. En zo komt het dat op die 6de december, baby Nicolaas meeging met moeder Haas. En Peter (later bekend als paashaas) ging mee met Bernadette…

En dus, jongens en meisjes, eigenlijk zou de Sint moeten langskomen op Pasen en vice versa!

Mijn excuses als ik je doe twijfelen aan je wereldbeeld.. Wat is feit? wat is fictie? Welke waarheden hebben ze nog van je verzwegen?
Wel, wij hebben de oplossing! Op 1 april lanceren we onze nieuwe podcast: “STUDIO ANDERSOM”. Ik moet je wel waarschuwen: deze studio is een beetje abnormaal. Hier komen de liedjes uit de micro’s en nemen ze stemmen op met speakers… Felgekleurde crocs, omgekeerde broeken en sokken in sandalen zijn hier ook niet vreemd…

Eigenlijk kom je het beter zelf ontdekken!

We verwachten jullie ter plaatse op zaterdag 1/04 om 19u  en eindigen ons paasweekend op dinsdag 4/04 om 14u.

Om iedereen de kans te geven deel te nemen aan onze werking, hanteren we het principe van een solidariteitsbijdrage. Voor de betaling van weekends en kampen hanteren we 3 tarieven.
Bij inschrijving kan er gekozen worden tussen een basisbijdrage, een minimumbijdrage en een solidariteitsbijdrage.

Gegevens

Begin:
01/04/23 >19:00
Einde:
04/04/23 >14:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

De Galghoek
Galghoekstraat 10
Zele, 9240
+ Google Maps

Overige informatie

Basisbijdrage
100
Minimumbijdrage
85
Solidariteitsbijdrage
115