Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Yieha startdag: Superhelden

25/09/21 >14:00 - 18:00

GRATIS

Yieha startactiviteit: SUPERHELDEN

OPGELET! De Kasterstraat is momenteel onderbroken. Onze locatie is dus enkel te bereiken via de Hoogkasterstraat (achteringang).

De vakantie is nog niet voorbij, toch dromen wij alvast van een fantastisch nieuw werkingsjaar voor Yieha! Graag nodigen we jullie daarom uit op onze startactiviteit op zaterdag 25 september van 14u tot 18u.
Dit wordt een moment om elkaar nog eens te ontmoeten, maar ook een moment om nieuwe deelnemers welkom te heten! Heb je al van Yieha gehoord maar twijfel je nog of dit iets is voor jullie? Kom gerust langs en maak kennis met onze werking, onze animatoren en de jaarplanning voor 2021-2022.

We starten de namiddag met een onthaal waar er tijd en ruimte is voor een korte babbel. Daarna worden de kinderen en jongeren ondergedompeld in een fijne SUPERHELDEN namiddag. Via verschillende spelen wordt er kennisgemaakt in kleine groep en de namiddag eindigen we met een spannend spel voor iedereen!
Wie wil, mag zich verkleden in zijn/haar favoriete superheld.

Voor wie?
Kinderen van 5 tot 18 jaar, met én zonder beperking
Onze vaste Friends deelnemers (+18j) zijn ook welkom.
Bij de start van de activiteit is er even tijd voor ouders om kennis te maken met onze werking en extra vragen te stellen. Daarna vragen we om de kinderen te overhandigen aan onze fantastische animatoren.

Inschrijven vanaf 13/08 tot en met 19/09

Gegevens

Datum:
25/09/21
Tijd:
14:00 - 18:00
Kosten:
GRATIS
Evenement Categorieën:
, , , ,

Locatie

Locatie Fiola vzw Wetteren
Kasterstraat 81
Wetteren, Oost-Vlaanderen 9230 België
+ Google Maps