Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZOMERKAMP 2024: SUPERHEL(D)

30 juni >16:00 - 7 juli >14:00

Beste gemaskerde vrienden

In de bossen rond Kortrijk wacht jullie een uitdaging die alleen de dapperste helden zullen aandurven.

Het is tijd om jullie ware identiteit te onthullen en de handen in elkaar te slaan voor de epische, supercoole, mega-tip-top-spectaculaire finale van het Yieha!-jaar: ons Superhelden-zomerkamp! Op een geheime locatie (#deWarande) komen we zondag 30 juni samen voor een onvergetelijk avontuur.

De duiveltjes zijn uit hun doosje ontsnapt en zetten de hele stad op stelten met hun diefstal en pesterijen. We zijn beland in een ware SUPERHEL! Sla dus jullie cape om, zet je schrap en ga samen de strijd aan! Onder leiding van onze ijzersterke supermoni’s zullen jullie je eigen superkracht leren kennen en geheime missies voltooien die jullie goede hart, moed en doorzettingsvermogen op de proef zullen stellen. Misschien ontrafelen jullie zelfs het mysterie achter de geheimzinnige superschurk …

Maar wees gewaarschuwd! De duiveltjes zullen zich niet zomaar laten doen. Alleen door onze krachten te bundelen en te geloven in elkaar, kunnen we Kortrijk (en misschien zelfs de wereld) redden!

Durf jij de uitdaging aan?

Met supervriendelijke groeten,

(Verduidelijking bij het thema: we spelen zoals tijdens elk kamp van Yieha tal van gekende activiteiten. Het gekozen thema vormt de inkleding van het kamp.) 

We verwachten jullie op zondag 30/06 om 16u ter plaatse en we ronden ons zomerkamp af op zondag 7/07 om 14u waarbij jullie vriendelijk uitgenodigd zijn voor een fantastisch toonmoment met een hapje en een drankje.

Locatie De Warande:
Ringlaan 30a, 8501 Kortrijk

Om iedereen de kans te geven deel te nemen aan onze werking, hanteren we het principe van een solidariteitsbijdrage. Voor de betaling van weekends en kampen hanteren we 3 tarieven. Bij inschrijving kan er gekozen worden tussen een basisbijdrage, een minimumbijdrage en een solidariteitsbijdrage.

Gegevens

Begin:
30 juni >16:00
Einde:
7 juli >14:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

De Warande
Ringlaan 30a
Heule, 8501
+ Google Maps

Overige informatie

Basisbijdrage
275
Minimumbijdrage
225
Solidariteitsbijdrage
300